15. joulukuuta 2012

Elämä uusiksi

Lilin syntymän jälkeen olimme viettäneet aika tasaista elämää. Mitään suuria muutoksia ei ollut tapahtunut, vaikka toki itselle isoja asioita ovat olleet kaikki lapsen kehitykseen liittyvät muutokset kuten kävelemään oppiminen, uudet sanat jne. Oma elämä oli kuitenkin ollut aika tasaista. Joten kun keväällä oli aika miettiä töihin palaamista, tuli tarkasteltua omaa elämää ja mietittiin Samin kanssa, mihin suuntaan nyt haluamme mennä. Lopputulos oli se, että...

Minä hain ja sain töitä kotipaikkakunnaltani. Kannoimme kesäkuussa ensimmäinen muuttokuorman vanhempieni luokse ajatuksena viettää siellä muutama kuukausi, kunnes uusi oma koti löytyisi. Noh. Aikaa vierähti lopulta puoli vuotta ja siitä on johtunut myös tauko täällä blogissa. Päätin nimittäin kesällä, että kirjoitan seuraavan tekstin vasta uudesta kodista. Muutaman kerran tosin olin jo aikeissa pyörtää päätökseni.

Puolen vuoden aikana olemme siis asuneet vanhempieni nurkissa. Minä olen aloittanut työt ihan uudella alalla. Lili on ollut vaarin kanssa kotona ja osittain päiväkodissa. Olemme myyneet Helsingin asuntomme. Koiramme Kuura on saanut syksyllä pennut, jotka ovat jo lähteneet kaikki omiin koteihinsa. Ja ennen kaikkea olemme ostaneet omakotitalon Kouvolasta, jonne vihdoin olemme myös päässeet muuttamaan. Viime yö oli ensimmäinen uudessa kodissa vietetty yö. IHANAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti