18. tammikuuta 2015

Urheilua ja kulttuuria, arkea ja juhlaa

Tämä viikko on otsikon mukaisesti sisältänyt urheilua (100 jumppaa haaste hyvässä vauhdissa, aamulenkit 3, 4 ja 5) sekä kulttuuria (melko epäonnistunut teatterikäynti). 

Alkuviikko meni arjen perusaskareissa ja töissä. Kylmyys ei ulkolämpötilan noustessa töissä kuitenkaan helpottanut. Veto teki olon epämiellyttäväksi, mutta ainakin aktiivisuusrannekkeeseen tuli askeleita tasaiseen tahtiin, kun pitkin päivää piti nousta työpisteeltä liikkumaan ja lämmittelemään. Huoltoyhtiö tutkii tilannetta, joten toiveissa on, että veto pian helpottaa.

Viikonloppu olikin sitten sitä juhlaa. Juhlaa on tietysti jokainen viikonloppu, kun saa nauttia vapaapäivistä, mutta nyt viikonloppuun sisältyi tuplasynttärit. Niitä juhlittiin anoppilassa (synttärisankareina anoppi ja mieheni veli). Juhlia vietettiin ihan perheen kesken nauttimalla hyvästä ruuasta ja parhaasta seurasta. Kivaa oli. Syötyjä herkkuja sulateltiin lautapelien parissa ja pienimmät juhlijat kävivät myös mummon kylpyammeessa. Perjantai-iltana ehdin testata myös annoppilan uutta soutulaitetta. 

Viikon aikana 100 jumppaa -haaste eteni mukavasti, kun maanantaina kävin äidin kanssa step+lihaskunto -tunnilla ja sunnuntaina jo perinteeksi muodostuneella Les Mills Grit -tunnilla. Gritin jälkeen testattiin myös rullaus. Se oli mulle ihan uusi tuttavuus. Mukava kokeilu, mutta ei siitä nyt mitään suurta suosikkia tullut. Aamulenkeillekin ennätin torstaina, lauantaina sekä sunnuntaina. Lauantaina lenkkeiltiin Samin kanssa ihan kahdestaan, kun koirat jäivät perjantain Kuusaan mummolaan. Sunnuntaina sainkin sitten taas karvaista lenkkiseuraa, nimittäin miehen veljen koiran Rambon. Tiistaina kävin pitkästä aikaa myös spinningissä. Mä kävin viime kevätkauden aika tarkasti joka viikko spinningissä. Sitten suosikkivetäjä jäi mammalomalle, eikä kukaan muu sytyttänyt lainkaan. Nyt uusi sali ja uusi vetäjä ja jälleen tuntui niin hyvältä!! Musiikitkin olivat niin makuuni, että jos en olisi ollut niin puhki, olisin varmaan laulanut mukana.

Keskiviikkona käytiin Samin kanssa teatterissa. En muista, että olisin koskaan lähtenyt kesken esityksen pois, mutta tällä kertaa puoliajalla puettiin takit päälle ja lähdettiin kotiin. Eikä kuulemma jääty mistään paitsi kertoivat torstaina työkaverit, jotka olivat esityksen loppuun asti katsoneet. Ei vaan osunnut eikä uponnut esitys tällä kertaa meihin kumpaankaan. Pari hyvää hahmoa mukaan tosin mahtui ja jos kuulet minun sanovan "Tekisi mieli sulkea silmät ja muuttaa itseeni", käy katsomassa Kouvolan teatterin Remonttijengi tai kysy minulta kasvotusten mistä on kyse, niin selitän. 

Energisenä kohti uutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti