15. toukokuuta 2012

Maailma muuttuu

Tänä vappuna (viimeistään) tajusin, miten paljon elämämme on parissa vuodessa muuttunut. Toki lapsen saaminen on väistämättä tuonut muutoksia mukanaan perusarkeen, mutta kun perinteiselle vappupiknikille lähdetään kaksien rattaiden kera ja toisissa rattaissa on se lapsi ja toiset rattaat ovat täynnä piknik-eväitä, mutta alkoholia on vain yhden skumppapullon verran, on viimeistään todettava, että muutos on aika dramaattinen. :-)

Aika kaukaisilta nyt tuntuvat ne opiskeluhaalarit päällä vietetyt vaput tai jopa ne muutaman vuoden takaiset vaput, joilloin jo oltiin työelämässä, mutta vielä lapsettomia. Silloin eväitä kannettiin Kaivariin selkä vääränä ja suurin osa painosta (ja eväistä) oli nestemäistä ja alkoholipitoista. Ja kotiin päin ei painoa sitten laukuissa enää ollutkaan, kun kaikki (nestemäiset) eväät oli nautittu puistossa tai heitetty puiston roskakoriin (syömättä jääneet kylmät nakit/eineslihapullat) Mutta aika aikaansa kutakin ja kivaa se oli näinkin. Niin kivaa ja vauhdikasta, että kuvia ei ole kuin tämä yksi matkapuhelimella napattu sumea kuva, joka on otettu metroasemalla kaupunkiin päin aamulla lähdettäessä (kuvasta editoitu pois matkaseuramme, koska heiltä ei ole kysytty lupaa kuvan julkaisemiseen).


Ja täytyy kyllä vielä sanoa sekin, että eväiden laatu oli nyt aivan huomaa tasoa verrattuna niihin opiskelija- ja rellestysvappujen eväisiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti