28. tammikuuta 2016

Tämän hetken suosikit

Uusi hiustyyli on tuonut uusia tuulia muutenkin. Kun aiemmin pidin korvakoruja hyvin, hyvin harvakseltaan, niin nyt on lähes päivittäin korvissa kiikkuneet korut. Ystävälle asiasta mainitsinkin: "Nyt kun on lyhyt tukka, niin korviksia on kiva käyttää, kun ne näkyy." Tämän hetken lempparikorvikset ovat Samilta saadut käsintehdyt kierrätyskorut. Korut on valmistettu KyAMK:issa ja itseäni viehättää etenkin niiden materiaali. Sopivat hyvin entiselle puutekniikan opiskelijalle. Tykkään myös mallista, korvikset ovat ihanan sirot ja juuri sopivan kokoiset roikkuvan malliset. Todella nappiin osunut lahja siis.




Ruokapuolella tammikuun suosikiksi on noussut granaattiomena. Aiemmin minulle ihan vieras hedelmä, johon tutustuimme Samin kanssa viime vuonna, mutta vasta nyt vuodenvaihteessa granaattiomena nousi ihan mun ykkösherkuksi. Ehkä syynä osittain on karkkilakko (joka on ehkä ensimmäisinä viikkoina levinnyt vähän laajemmaksi herkkulakoksi), että iltaisin iskee oikein himo hedelmiin, mutta eihän se ollenkaan huono juttu ole. Syön granaattiomenan punaisia siemeniä ihan sellaisenaan tai sitten laitan sekaan pakkasesta mustikoita tai pilkon kaveriksi mangon paloja. Ihan uusi kombo oli myös porkkanaraaste ja granaattiomena. Erittäin hyvää kinkkukiusauksen kaverina.

Iltapalaksi granaattiomenaa ja mangoa.


Liikuntapuolella pisimmän korren vetää edelleen juoksu, hiihto tosin tulee vahvana kakkosena. Molemmissa vaan tällä hetkellä pieniä hankaluuksia. Juoksemiseen oli kelit pitkää turhan kylmät (pakkasta yli -20 astetta) ja hiihtämään ei pääse, kun ladut vielä puuttuu (ei ole tarpeeksi lunta). Ja nyt sitten pakkaset laski, mutta juoksemaan ei vieläkään pääse, kun tiet ihan pääkallo-liukkaat.

Kävelyllä silloin, kun vielä oli pakkasta (-21) ja aurinko paistoi.


Vaatepuolella kaikki lämmin on ollut viime viikkoina in. Noin muuten tuntuu, että olen esim. töissä kulkenut samassa sinisessä Vero Modan neuletakissa koko tammikuun. Mutta kun se on lämmin, mukava ja mun mielestä varsin kauniskin. Ja ehkä jossain vaiheessa saan siitä kuvankin. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti